Main menu

Wreck Diving

Wreck Diving is een leuke specialty waarin je technieken zal worden aangeleerd hoe een wrak te vinden en welke technieken je kan gebruiken om het wrak ook in te gaan.

Tijdens deze training zal je de kompas gaan gebruiken maar ook een reel om een lijn te trekken. Het opmeten van een voorwerp en het in kaart brengen van dat voorwerp.

 

Tijdens deze training zal je demonstreren dat je een object kan vinden. Een risico analyse kan maken van het object. En daarna de juiste technieken laat zien hoe je het object kan binnen gaan om het te onderzoeken zonder te verdwalen.

Waar bestaat de training uit.

We maken tijdens deze cursus vier duiken.

Tevens krijg je theorie. Deze kan je zelf maken en per mail naar ons opsturen. Wij kijken de antwoorden na en tijdens de praktijk duiken zullen we de theorie stof behandelen. Het is ook mogelijk om de theorie los te doen dan komen wij aan huis of we doen het bij ons op locatie. Hierdoor krijg je meer steun van ons bij het maken van je theorie.

De cursus wordt afgesloten met het invullen van de PIC (Personal Identification Card). Deze wordt online ingevuld op de site van PADI en zal de certificering verder door PADI worden afgerond. Het pasje wordt automatisch thuis gestuurd.

 

FacebookTwitter