Main menu

Underwater Navigation

Underwater Navigation is een leuke specialty waarin navigatie centraal staat.

Tijdens deze training zal je (nog) meer vertrouwd raken met de kompas. Leer je technieken hoe te navigeren op kompas maar ook op natuurlijke navigatie (gebruik makend van de omgeving)

 

Tijdens deze training zal je demonstreren dat je bepaalde patronen onderwater kan zwemmen op kompas. Zal je een duik maken en op natuurlijke en kompas navigatie vertrekken en ook weer veilig terug komen. Deze training is handig als je bv wil duiken op een locatie waar je nog niet zo veel hebt gedoken. De technieken die je hier te leren krijgt zijn ook handig tijdens het nachtduiken je zal merken dat een duikstek waar je al meerdere keren op de dag hebt gedoken er opeens heel anders uitziet en dan is het makkelijk dat je op je kompas kan vertrouwen.

Waar bestaat de training uit.

We maken tijdens deze cursus drie duiken.

Tevens krijg je theorie. Deze kan je zelf maken en per mail naar ons opsturen. Wij kijken de antwoorden na en tijdens de praktijk duiken zullen we de theorie stof behandelen. Het is ook mogelijk om de theorie los te doen dan komen wij aan huis of we doen het bij ons op locatie. Hierdoor krijg je meer steun van ons bij het maken van je theorie.

De cursus wordt afgesloten met het invullen van de PIC (Personal Identification Card). Deze wordt online ingevuld op de site van PADI en zal de certificering verder door PADI worden afgerond. Het pasje wordt automatisch thuis gestuurd.

FacebookTwitter