Main menu

Peak Performance Buoyancy

Peak Performance Buoyancy is een leuke specialty als je meer vertrouwd wil raken met het uittrimmen tijdens het duiken.

Tijdens deze cursus leer je wat correct uitloden betekend en wat voor gevolgen dat heeft tijdens een duik. Hoe je kan uittrimmen op je longen wat handig is tijdens fotograferen. Goed uit getrimd door het water zwefen geeft je meer onstpanning tijdens het duiken en voorkomt ook onnodig veel lucht verbruik waardoor je duiken langer gemaakt kunnen worden.

 

De specialty is leuk en ontspannend en je leert wat acrobatische toeren uit te halen die je normaal gesproken nooit hoeft te doen tijdens duiken. Denk bijvoorbeeld aan een koprol of zijwaartse rol. Zweven zonder je handen of voeten te gebruiken en alleen op je adem uit te trimmen. Deze techniek wordt bv ook behandeld tijdens onze specialty Digital Underwater Photography (DUP).

Waar bestaat de training uit.

We maken tijdens deze cursus twee duiken.
Tevens krijg je theorie. Deze kan je zelf maken en per mail naar ons opsturen. Wij kijken de antwoorden na en tijdens de praktijk duiken zullen we de theorie stof behandelen. Het is ook mogelijk om de theorie los te doen dan komen wij aan huis of we doen het bij ons op locatie. Hierdoor krijg je meer steun van ons bij het maken van je theorie.

De cursus wordt afgesloten met het invullen van de PIC (Personal Identification Card). Deze wordt online ingevuld op de site van PADI en zal de certificering verder door PADI worden afgerond. Het pasje wordt automatisch thuis gestuurd.

FacebookTwitter