Main menu

Night Diving

Night Diving is een leuke specialty waarin de verschillende technieken worden aangeleerd waar je rekening mee kan houden tijdens een nacht duik.

Tijdens deze cursus leer je meer over het duiken na zonsondergang. Welke veiligheids voorzorgs maatregelen moet je treffen om een ontspannen duik te maken en ander onderwater leven tegen te komen dan overdag.

 

Tijdens deze duik zal je leren hoe om te gaan met een duiklamp, kompas en hoe te communiceren met je buddy en zal het navigeren ook aan bod komen. Mocht je meer te weten willen komen of vertrouwd raken met navigeren onder water dan kan je ook een specialty navigatie volgen.

 

Waar bestaat de training uit.

We maken tijdens deze cursus drie duiken.
Tevens krijg je theorie. Deze kan je zelf maken en per mail naar ons opsturen. Wij kijken de antwoorden na en tijdens de praktijk duiken zullen we de theorie stof behandelen. Het is ook mogelijk om de theorie los te doen dan komen wij aan huis of we doen het bij ons op locatie. Hierdoor krijg je meer steun van ons bij het maken van je theorie.

De cursus wordt afgesloten met het invullen van de PIC (Personal Identification Card). Deze wordt online ingevuld op de site van PADI en zal de certificering verder door PADI worden afgerond. Het pasje wordt automatisch thuis gestuurd.

FacebookTwitter