Main menu

Dry Suit Diving

Dry Suit Diving is een leuke specialty als je meer te weten wil komen over duiken met een droogpak.

Tijdens deze cursus leer je meer over het duiken met een droogpak. Krijg je meer vertrouwen wat te doen als de lucht in je droogpak op plekken komt waar je het liever niet wilt hebben.

 

De specialty is leuk ontspannend en je leert wat acrobatische toeren uit te halen die je normaal eigenlijk nooit hoeft te doen tijdens duiken. Denk bijvoorbeeld aan een koprol of zijwaartse rol. Vin pivot op je pak ipv je trimvest. Dit zijn een paar technieken die je zal gaan leren.

 

Waar bestaat de training uit.

We maken tijdens deze cursus twee duiken.
Tevens krijg je theorie. Deze kan je zelf maken en per mail naar ons opsturen. Wij kijken de antwoorden na en tijdens de praktijk duiken zullen we de theorie stof behandelen. Het is ook mogelijk om de theorie los te doen dan komen wij aan huis of we doen het bij ons op locatie. Hierdoor krijg je meer steun van ons bij het maken van je theorie.

De cursus wordt afgesloten met het invullen van de PIC (Personal Identification Card). Deze wordt online ingevuld op de site van PADI en zal de certificering verder door PADI worden afgerond. Het pasje wordt automatisch thuis gestuurd.

FacebookTwitter