Main menu

Digital Underwater Photography

Digital Underwater Photography is een leuke specialty als je meer te weten wil komen over de leukste activiteit onder water. Dat is fotograveren. Leer alles over compositie en bekend te worden met fotograveren onderwater. We raden wel aan dat je bekend bent met uittrimmen en uitloden. Mocht dit niet zo zijn of je wil hier meer mee oefenen dan raden we je aan om eerst de Peak Performance Buoyancy Specialty te volgen.

 

 

 

Tijdens deze cursus leer je meer over visuele aspecten denk hierbij aan het kleuren spectrum. Zoals elke duiker heeft geleerd zullen kleuren gefiltered worden naar mate je dieper gaat duiken en elk water type zal dit anders doen. Duiken op 18 meter in Nederland heeft een ander kleurenspectrum dan als je naar dezelfde diepte gaat in de Rode Zee. Je zal ook wat proefjes gaan doen. Denk daarbij aan fotograveren met en zonder flitser.

 

De specialty is leuk als je bijvoorbeeld wrakduiken wil gaan maken of denk eens aan die mooie riffen en vissen.

 

 

 

  

 

Waar bestaat de training uit.

 

We maken tijdens deze cursus vier duiken. De eerste twee kan in het zwembad plaatsvinden of in het buitenwater. De eerste twee duiken kan ook voor snorkelaars. Je leert dan hoe je een perfecte hoekduik kan maken en op 1 ademteug toch nog een mooie foto kan maken. Duik 3 en 4 ga je in het buitenwater doen met duikset om. Hier krijg je meer technieken aangereikt hoe je met een flitser toch een goede "schone" foto kan maken zonder last te hebben van alle zweefdeeltjes die je vaak op foto's ziet.
Tevens krijg je theorie. Deze kan je zelf maken en per mail naar ons opsturen. Wij kijken de antwoorden na en tijdens de praktijk duiken zullen we de theorie stof behandelen. Het is ook mogelijk om de theorie los te doen dan komen wij aan huis of we doen het bij ons op locatie. Hierdoor krijg je meer steun van ons bij het maken van je theorie.

 

De cursus wordt afgesloten met het invullen van de PIC (Personal Identification Card). Deze wordt online ingevuld op de site van PADI en zal de certificering verder door PADI worden afgerond. Het pasje wordt automatisch thuis gestuurd.

 

 

FacebookTwitter