Main menu

DiveMaster

Het PADI DiveMaster (DM) brevet is een brevet wat je kan halen na je Rescue Diver brevet en is het eerste "Go Pro" brevet, je mag je na het behalen van dit brevet een PADI Professional noemen!

Wat kan je met dit brevet?

Als PADI DiveMaster ben je een PADI Pro en mag je o.a. een instructeur assisteren bij het lesgeven, mag je een DSD (Discover Scuba Diving) geven en als duikgids optreden voor gebrevetteerde duikers.

Wat is er voor nodig?
Als DiveMaster moet je minimaal 18 jaar oud zijn in het bezit van het Advanced Open water Diver en Rescue Diver brevet,in bezit zijn van een geldig EFR brevet en bij aanvang van de training minimaal 40 gelogde duiken hebben en bij einde van de training 60 gelogde duiken hebben en in een redelijke gezondheid verkeren.
Verder heb je nodig het PADI DiveMaster lesmateriaal, bij de DiveMaster training zijn de kosten exclusief het benodigde cursusmateriaal.
Het lesmateriaal kunnen we uiteraard voor je bestellen.

Wat bieden wij?
Diving4Life bestaat momenteel uit twee gepassioneerde instructeurs en we werken nauw samen met verschillende DiveMasters en een Course Director.
Wij vinden duiken leuk om te doen maar nog leuker om onze kennis over te dragen aan anderen zodat er mensen zullen gaan duiken. Daardoor merk je ook dat bij ons plezier voorop staat.
We zijn flexibel hebben we een afspraak gemaakt voor een bepaalde tijd voor een cursus en dat blijken we niet te halen dan is dat geen probleem en zullen we gewoon alle tijd nemen om er voor te zorgen dat de brevettering een feit wordt.
Hierdoor bieden wij een ongedwongen sfeer aan en heb je meer begeleiding nodig tijdens je theorie of praktijk dan zullen wij deze aanbieden. Daarnaast bieden wij ook cursussen als maatwerk aan.
Wil je hem versneld doen kan dat heb je speciefieke wensen of eisen dan is dat ook mogelijk.

De theorie van DiveMaster kunnen we op verschillende manieren aanbieden. We kunnen theorie aan huis geven of bij ons op locatie. Bij de DiveMaster training is het niet aan te raden de theorie zelfstandig te behandelen en is het volgen van theorie lessen aan te raden ook vanwege de complexiteit van de stof.

De DiveMaster cursus bestaat uit de theorie, theorie examens over diverse onderwerpen o.a Fysica, Fysiologie, Duik Theorie , Uitrusting, Decompressie Theorie en Duiktabellen, een aantal zwembad en buiten waterduiken waarin oefeningen gedaan worden en het meelopen met de instructeur bij o.a cursussen.
Bij de DiveMaster cursus gaan we veel dieper in op de achterliggende theorie van het duiken dan bij andere cursussen

FacebookTwitter